HESPO DJEČJE - MLADENAČKE SOBE FUNKY SUPER POVOLJNO!

DODANO U KOŠARICU!

 1. Namjestaj Po Mjeri
 2. Mostovi

Namještaj po mjeri - mostovi

U standardnoj ponudi  nalaze se 3 vrste mostova koji se rade u dvije širine 167 i 187 cm (dubina im je 40 cm). Visine im mogu biti različite.

Ukoliko vam niti jedna od ponuđenih standardnih varijanti ne odgovara, pošaljite nam upit s točnim dimenzijama, a mi ćemo vam u najkraćem roku javiti cijenu za vaš most.
Ponuda boja materijala u kojima je moguće naručiti sve proizvode iz ove kategorije obuhvaća tridesetak varijanti koje možete pogledati u pdf dokumentu "Katalog boja". Sve ponuđene boje mogu se koristiti za vrata ormara i prednjice ladica, dok se za korpuse u standardnoj varijanti mogu koristiti svi drvni dekori i bijeli iveral. Budući da neke od boja izlaze iz proizvodnje, svaka se narudžbenica zasebno provjerava pa vas molimo za razumijevanje.

Izražene cijene odnose se na mat materijale.


Katalog boja
Katalog ručkica

Filteri

  Vrsta Otvori izbornik

  Namještaj po mjeri - mostovi

  MO-A

  MOST

  MO-A

  MO-A

  Četverokrilni most s klasičnim vratima - dubina 40 cm. Most se postavlja između dva ormara, a montira se (pričvršćuje) na njihove bočne stranice.

  VEĆ OD

  1340 kn

  Saznaj više
  MO-B

  MOST

  MO-B

  MO-B

  Četverokrilni most s klasičnim vratima i policom - dubina 40 cm. Most se postavlja između dva ormara, a montira se (pričvršćuje) na njihove bočne stranice.

  VEĆ OD

  1467 kn

  Saznaj više
  MO-C

  MOST

  MO-C

  MO-C

  Peterokrilni most s klasičnim vratima - dubina 40 cm. Most se postavlja između dva ormara, a montira se (pričvršćuje) na njihove bočne stranice.

  VEĆ OD

  1340 kn

  Saznaj više