Namještaj po mjeri - mostovi | B.A.M.T. TRGOVINA - Ambient.hr Webshop

HESPO DJEČJE - MLADENAČKE SOBE FUNKY SUPER POVOLJNO!

DODANO U KOŠARICU!

 1. Namjestaj Po Mjeri
 2. Mostovi

Namještaj po mjeri - mostovi

U standardnoj ponudi  nalaze se 3 vrste mostova koji se rade u dvije širine 167 i 187 cm (dubina im je 40 cm). Visine im mogu biti različite.

Ukoliko vam niti jedna od ponuđenih standardnih varijanti ne odgovara, pošaljite nam upit s točnim dimenzijama, a mi ćemo vam u najkraćem roku javiti cijenu za vaš most.
Ponuda boja materijala u kojima je moguće naručiti sve proizvode iz ove kategorije obuhvaća tridesetak varijanti koje možete pogledati u pdf dokumentu "Katalog boja". Sve ponuđene boje mogu se koristiti za vrata ormara i prednjice ladica, dok se za korpuse u standardnoj varijanti mogu koristiti svi drvni dekori i bijeli iveral. Budući da neke od boja izlaze iz proizvodnje, svaka se narudžbenica zasebno provjerava pa vas molimo za razumijevanje.

Izražene cijene odnose se na mat materijale.

Trenutni rok isporuke: 60 dana.


Filteri

  Vrsta Otvori izbornik

  Namještaj po mjeri - mostovi

  MO-A

  MOST

  MO-A

  MO-A

  Četverokrilni most s klasičnim vratima - dubina 40 cm. Most se postavlja između dva ormara, a montira se (pričvršćuje) na njihove bočne stranice.

  VEĆ OD

  1541 kn

  Saznaj više
  MO-B

  MOST

  MO-B

  MO-B

  Četverokrilni most s klasičnim vratima i policom - dubina 40 cm. Most se postavlja između dva ormara, a montira se (pričvršćuje) na njihove bočne stranice.

  VEĆ OD

  1687 kn

  Saznaj više
  MO-C

  MOST

  MO-C

  MO-C

  Peterokrilni most s klasičnim vratima - dubina 40 cm. Most se postavlja između dva ormara, a montira se (pričvršćuje) na njihove bočne stranice.

  VEĆ OD

  1541 kn

  Saznaj više