HESPO DJEČJE - MLADENAČKE SOBE FUNKY SUPER POVOLJNO!

DODANO U KOŠARICU!

  1. Spavace Sobe
  2. Hespo
  3. Spavaca Soba Marta Aris
Spavaća soba Marta ariš

Spavaća soba Marta ariš

Spavaća soba Marta Hespo se proizvodi u kombinaciji različitih boja.

BOJE

Korpusi kreveta, ormara, komoda, noćnih ormarića i ostalih elemenata izrađuju se u dvije osnovne boje: melody (tamno smeđa) ili ariš (bijela).

Uzglavlja kreveta, vrata i fronte ladica se izrađuju u slijedećim bojama: ariš ili lak-magnolija (svijetla).

Kod pojedinih elemenata neki detalji (ladica ili vrata) se izrađuju u tri lakirane varijante: lak-patliđan (ljubičasta), lak-sand (siva) ili lak-titan (smeđa).

Ručkice se rade u tri izvedbe: kod fronti elemenata u boji ariš su klasične, dok lakirane fronte dolaze s ručkicama: patliđan ili titan.

Na maloj sličici (thumbnail) koja se nalazi uz svaki element programa u pravilu je taj element prikazan u samo jednoj boji, odnosno kombinaciji boja. Klikom na malu sličicu otvara se veća slika koja prikazuje sve dostupne boje ili kombinacije boja tog elementa.

Program MARTA je u osnovi namijenjen za opremanje spavaćih i dnevnih soba.

Dostava pločastog namještaja (spavaće, dječje i dnevne sobe, kreveti...) za područje grada Zagreba i Zagrebačke županije je besplatna (*do max. 2. kata bez lifta i uz pomoć dostavljaču pri iskrcaju), a za ostale kopnene dijelove Hrvatske se naplaćuje 10% od ukupne vrijednosti robe (za otoke 15%). Rok isporuke: 21 dan.

Skice svih elemenata i fotografije sastava pogledajte u pdf dokumentu Marta - katalog.

Samo DIO programa namještaja, uzorci SVIH boja i materijala te katalozi ovog programa namještaja su izloženi u trgovini.


Marta - katalog

Filteri

    Vrsta Otvori izbornik

    Spavaća soba Marta ariš